Afbeelding
Miss Queen Europe

Ilse van de Haar in finale Miss Queen Europe

17 mei 2019 om 12:30 lokaal

LEUSDEN Ilse van de Haar staat in november in de internationale spotlights. De mooie Leusdense staat dan in de finale van de Miss Queen Europe finale. In een deelnemersveld van vijftig vrouwen vertegenwoordigt ze dan Nederland. De finale is in Praag.

In 2018 deed Ilse van de Haar mee aan de Miss Teen of Utrecht verkiezing. ,,Ik ben uiteindelijk first-runner up miss teen of Utrecht 2018 en miss popularity of Utrecht 2018 geworden", zegt Ilse die toen nog niet wist dat er een vervolg zou komen.

,,Dit jaar ben ik benaderd door de organisatie van Miss Queen Europe, en mocht in deelnemen aan hun casting. Na de casting heb ik met trots een plekje in de finale weten te bemachtigen, en ook de finale heb ik weten te winnen. Ik mag mezelf nu Miss Queen Europe Netherlands noemen. In november 2019 mag ik deelnemen aan de grote finale van Miss Queen Europe in Praag en uitkomen voor Nederland!" 

In de Tsjechische hoofdstad zullen alle Europese landen vertegenwoordigd zijn, is de verwachting van de organisatie. Er hebben meer dan 24.000 jonge vrouwen meegedaan aan de voorverkiezingen. Een belangrijke rol bij de verkiezing in november speel tonder meer het promoten van goede doelen acties en sociaal-maatschappelijke initiatieven. ,,Ik vind dit zelf enorm bijzonder en leerzaam om er aan mee te mogen doen", zegt Ilse. In november zal ze ongeveer een week in Praag verblijven voor onder andere fotosessies en repetities. De slotavond is op 9 november.

Afbeelding
Afbeelding
Johan van Beek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie