Lezing – ‘Uw innerlijke rijkdom ontdekken, hoe doet u dat’
Lezing – ‘Uw innerlijke rijkdom ontdekken, hoe doet u dat’ Rechtenvrij

Lezing over ‘innerlijke rijkdom ontdekken’ in de Bibliotheek Leusden

2 oktober 2019 om 14:03 Nieuws Deel je nieuws

Op dinsdag 15 oktober om 20.00 uur en vrijdag 18 oktober om 10.00 uur geven auteur en persoonlijk ontwikkelingscoach en trainer Liesbeth van Arendonk en Ester Janssen, spreker, coach en trainer in de psychosomatiek, een interactieve lezing over innerlijke rijkdom in de Bibliotheek Leusden.

Er is geen ‘magic pill’ die maakt dat we ons direct goed voelen op het moment dat we dat willen. De omstandigheden waar we in zitten of mensen in onze omgeving lijken soms een stoorzender te zijn voor onze innerlijke vrede. Hoe zou het zijn om anders naar deze stoorzender te gaan kijken en om deze te gebruiken als ingang naar innerlijke rijkdom. Er zijn vele verhalen bekend van mensen die in uiterst slechte omstandigheden bleven staan en toch betekenis vonden in het leven. In de huidige maatschappij (waarin de omstandigheden zeker niet slecht te noemen zijn) is het soms moeilijk betekenis te vinden en te blijven staan onder de druk die er heerst. Daar gaat de interactieve lezing in de Bibliotheek Leusden over.

Bij de interactieve lezing ‘Uw innerlijke rijkdom ontdekken, hoe doet u dat’, die op dinsdag 15 en vrijdag 18 oktober plaatsvindt, krijgen bezoekers kennis, praktische oefeningen, tips en nog een extraatje mee naar huis. Hierdoor kunnen zij ook na de lezing verder met het ontplooien van innerlijke rijkdom.

Christianne Geerdes van de Bibliotheek Leusden constateert dat een groot deel van de boeken die geleend wordt uit de bibliotheek, komt uit de sectie persoonlijke ontwikkeling en zelfverwezenlijking. Samen met deskundigen Liesbeth van Arendonk en Ester Janssen is daarom het initiatief genomen een interactieve lezing te geven voor geïnteresseerden uit Leusden en omgeving.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie