Dag van de mantelzorg 2020

6 november 2020 om 09:19 lokaal Deel je nieuws

Dit jaar is alles anders. Normaal gesproken zijn er op de Dag van de mantelzorg allerlei activiteiten voor mantelzorgers. Gezien de coronmamaatregelen is dat dit jaar niet mogelijk. Daarom was er een alternatief bedacht. Voor alle mantelzorgers (die bekend zijn bij Lariks) werd een 'waarderingstasje' ingepakt. De mantelzorgers zouden deze op de Dag van de mantelzorg (10 november) kunnen ophalen bij de buurt- en wijkcentra. Maar helaas, dinsdag werd bekend dat deze centra als gevolg van de aangescherpte maatregelen gesloten zijn tot 19 november.

Maar, wat in het vat zit... Na 19 november hopen we snel een nieuwe datum te kunnen prikken waarop de mantelzorgers hun tasjes kunnen ophalen. Zij ontvangen hierover persoonlijk bericht.

 

Vragen over mantelzorg? 

Bent u mantelzorger, maar ontvangt u geen informatie van Lariks en ook geen mantelzorgcompliment? Mail naar mantelzorg@lariks-leusden.nl of bel op werkdagen tussen 09.00 - 12.30 uur met Lariks via 033 303 44 44. Op www.lariks-leusden.nl vindt u informatie over mantelzorgondersteuning in de gemeente Leusden. Ook kunt u als u vragen heeft of u zorgen maakt, contact opnemen met de mantelzorgconsulent van Lariks. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie