Fiets voor ALS met de VVV Leusden Meimaandroute

18 april 2018 om 12:04 lokaal Deel je nieuws

Ook dit jaar heeft VVV Leusden tijdens de Meimaand Fietsmaand weer een nieuwe fietsroute ontwikkeld. De route is alleen in deze meimaand te koop en geheel bewegwijzerd via fietsknooppunten. Het is weer volop genieten door de prachtige en afwisselende omgeving van Leusden.

 

De lengte van deze route is 75 kilometer. Maar vind je dat te lang, dan kun je hem gemakkelijk inkorten naar 60, 45 of zelfs 30 kilometer. Start en finish is VVV Leusden, gevestigd in de bibliotheek op winkelcentrum Hamershof, aan de Hamersveldseweg 77. Onderweg is er van alles te beleven, zelfs aan de inwendige mens is gedacht. Dit staat uitgebreid aangetekend in de routebeschrijving. Hierin staan ook de oplaadpunten voor de E-bike vermeld.

 

Deze fietsroute is voor € 2,00 te koop bij VVV Leusden. De € 0,50 die deze route meer kost dan een standaard-VVV fietsroute , wordt door VVV Leusden overgemaakt naar het ALS-Fonds. Daar doet VVV Leusden nog eens € 0,50 per verkochte meimaandroute bovenop. Dit betekent dus, dat er totaal € 1,00 per verkochte meimaandroute aan het ALS-Fonds wordt overgemaakt. Dit als eerbetoon aan een oud-collega, die onlangs aan de ziekte ALS is overleden. VVV Leusden hoopt, dat zij aan het einde van de meimaand een mooi bedrag aan het ALS-Fonds kan overmaken.

 

Dus stap op de fiets, want Leusden beleef je, fietsend!

 

Voor verdere informatie zie de website: www.vvvleusden.nl of via de telefoon: 033 - 432 49 32.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie