Helga en Niels in de tuin van hun huurwoning in Amersfoort. ,,In onze nieuwe woning aan de Hohorstlaan kunnen wij vooruit.
Helga en Niels in de tuin van hun huurwoning in Amersfoort. ,,In onze nieuwe woning aan de Hohorstlaan kunnen wij vooruit." Peter Beijer
Advertorial

Verhuisverhalen: ‘Hendrik-Jan vond het juiste huis voor ons’

6 augustus 2021 om 11:30 Zakelijk

LEUSDEN Niels en Helga zijn heel tevreden over hun huurwoning in Amersfoort. Maar de tijd is gekomen voor een stap vooruit. Hendrik-Jan Rinkel van Succes Makelaars zette het stel op het juiste spoor. Vanaf 1 februari gaan zij wonen aan de Hohorstlaan.

De adviezen van Succes Makelaars waren belangrijk voor Niels en Helga. De jonge dertigers betrokken in 2018 een huurwoning aan de Diamantweg in Amersfoort. ,,Dit huis konden we huren dankzij de bemiddeling van Succes Makelaars”, vertelt Niels. ,,Wij hebben goede ervaringen met hun dienstverlening. Toen wij op zoek zijn gegaan naar een koopwoning wisten we dus al snel wiens hulp wij moesten inroepen.”

ALLE TIJD Helga: ,,Hendrik-Jan Rinkel begeleidde ons tijdens het koopproces van de nieuwe woning. Hij had alle tijd voor ons, zo druk als hij is. Hij is een intelligente makelaar en financieel adviseur die alles tot op de bodem voor ons heeft uitgezocht en met gedegen advies komt. Ook dringt hij zijn advies nooit op maar begeleidt hij je naar het maken van de juiste keuzes”.

(Artikel gaat verder onder de afbeelding.)


Makelaar Hendrik-Jan bracht Helga en Niels op het pad voor deze woning aan de Hohorstlaan. Foto: Succes Makelaars.

VOORUIT Het werk van Hendrik-Jan heeft succes. ,,Per 1 februari gaan we verhuizen naar de Hohorstlaan in Leusden”, glundert Helga. ,,Een prachtige twee-onder-een-kap dat zichtbaar met veel liefde is bewoond en onderhouden. We gaan er een paar dingen veranderen, maar verder is het precies wat wij zochten. De huidige bewoners ontvingen ons gastvrij voor de bouwtechnische keuring. Dat karakteriseert de sfeer in deze prachtige wijk. Het huurhuis in Amersfoort werd ons iets te klein, zeker toen wij tijdens de lockdown thuis moesten werken. Aan de Hohorstlaan kunnen wij vooruit.” 

De woning aan de Hohorstlaan ligt in de wijk Hamersveld. Een betrekkelijk rustige buurt en redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Het centrum van Leusden met supermarkt is op loopafstand en de dichtstbijzijnde uitvalsweg is op slechts drie minuten rijden. ,,Wil je in een leuke beurt wonen? Dan is dit je kans!”, was de enthousiaste aanmoediging van de verkoopmakelaar op de website van Funda.

(Artikel gaat verder onder de afbeelding.)


Een ruime tuin met genoeg mogelijkheden. Foto: Succes Makelaars.

GENIETEN De verhuizing naar Leusden zal zeker niet zorgen voor heimweegevoelens naar Amersfoort vertelt Niels enthousiast. ,,Welnee, met de fiets ben je vanuit Leusden zo in de binnenstad van Amersfoort. Ik werk in Amersfoort en dat blijft voor mij tien minuten fietsen. Wij gaan vanaf komend voorjaar genieten van meer ruimte, meer groen en meer tuin. Bovendien heeft Leusden opvallend veel mooie faciliteiten voor sport en winkelen.” 

Helga: ,,Wij houden van wandelen en fietsen, en met de prachtige natuur van de Treek in de omgeving gaan wij ons zeker thuis voelen. Ook met IJshoeve Ruitenbeek hebben we al een heerlijke stop voor onze fietstochten ontdekt. Alles komt een beetje dichterbij en Amersfoort is nog steeds in de buurt. We zijn hartstikke trots dat we een mooi huis in een prachtige gemeente als Leusden hebben gevonden”.

Dit artikel wordt u aangeboden door:


door Peter Beijer

Afbeelding
Makelaar Hendrik-Jan bracht Helga en Niels op het pad voor deze woning aan de Hohorstlaan
Een ruime tuin met genoeg mogelijkheden.
Peter Beijer
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie