Martijn Kraa is de nieuwe lijsttrekker van D66 Leusden.
Martijn Kraa is de nieuwe lijsttrekker van D66 Leusden. D66 Leusden

Nieuwe namen moeten D66 succes brengen in gemeenteraadsverkiezingen

15 november 2021 om 09:57 Overig

LEUSDEN Hoe de uitslag ook zal uitpakken, de fractie van D66 in de gemeenteraad zal na de verkiezingen van maart volgend jaar louter uit nieuwe gezichten bestaan. Dat blijkt uit de kandidatenlijst die de partij dit weekeinde via social media publiceerde. 

door Daan Bleuel

Dat Martijn Kraa de nieuwe lijsttrekker zou worden, was al enige tijd bekend. Kraa volgt in die hoedanigheid voormalig wethouder en fractievoorzitter Albert Dragt op. Dragt liet eerder al weten niet beschikbaar te zijn voor een volgende termijn. 

KENNARD REINDERS Maar ook Ank van Woerdekom en Jan Mülder komen niet meer voor op de lijst die de partij dit weekeinde presenteerde. Na Martijn Kraa neemt Kennard Reinders de tweede plek in op de lijst. Hij wordt successievelijk gevolgd door Quirine van Mourik, Sam van Houtert, Peter van Breugel en Kelly Suvaal. Peter van Breugel stond onlangs nog in het oog van publicitaire belangstelling toen hij -als voorzitter van de stichting toeristische informatievoorziening Leusden- plannen bekendmaakte voor een toerismewinkel in De Hamershof, waar de opvolger van de VVV zijn werk wil gaan doen.   

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie