Voor alle groepen geldt: 'samen uit, samen thuis, op een veilige manier'.
Voor alle groepen geldt: 'samen uit, samen thuis, op een veilige manier'. TTL

Tourfietsclub Leusden biedt breed palet

20 september 2021 om 18:06 Overig

LEUSDEN Tourfietsclub Leusden (TTL) bestaat al vanaf 1982 en heeft bijna tweehonderd leden. Er zijn verschillende redenen om te fietsen bij een toerfietsclub; om gezellig te fietsen met anderen, voor nieuwe routes of plekken te ontdekken, om sterker te worden of om een stimulans voor een betere gezondheid. Het is allemaal mogelijk bij deze fietsclub. TTL kent verschillende fietsgroepen en activiteiten.

Er zijn vier fietsgroepen:- A-niveau (de zogenaamde racegroep): circa 35 km per uur; het B-niveau (de toergroep) circa 30 km per uur; het D-niveau (de ReCra groep) circa 27 km per uur en de mountainbiketochten. Voor alle groepen geldt: ‘samen uit, samen thuis, op een veilige manier’.

Er zijn afspraken over de snelheden, de vertrekdagen en tijden en de lengte van de ritten. Deze zijn te vinden op de website www.toerfietsleusden.nl/fietsen. Communicatie binnen de afzonderlijke groepen verloopt via Whatsapp. Voor het weekend en soms doordeweeks worden bijzondere ritten gepland. Alle clubritten vertrekken bij Fort-33. 

Ook voor wie het doel is om bij TTL fietsvaardigheden, conditie of snelheid te verbeteren,is dit het juiste adres. In het voorjaar is er voor beginnende sportieve fietsers een Start-to-bike race cursus en in september voor MTB. In maart en april is er een wake-up training ter verdere verbetering van skills en uithoudingsvermogen. Meer hierover op: www.toerfietsleusden.nl/start2bike. Zij organiseren ook gedurende het jaar evenementen zoals de Nieuwjaarsactiviteit, de openingsrit en sluitingsrit, feestavond en de jaarvergadering. Meestal vindt ook een jaarlijkse meerdaagse tocht plaats in het buitenland.

Voor nadere vragen is secretaris Martin Geuke beschikbaar: secretaris@www.toerfietsleusden.nl..

Dit artikel maakt deel uit van een commerciële sportbijlage die half september in de Leusder Krant verscheen. Bij interesse in een advertorial of ander vorm van publiciteit voor uw vereniging of onderneming, staat media-adviseur Arnout Wagemans u graag te woord over de mogelijkheden in onze papieren kranten of digitale kanalen: tel. 06-55780473 of a.wagemans@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie