Afbeelding

TECHlab Leusden ZeT houdt Domotica workshop en Coderdojo’s

3 oktober 2022 om 11:08 Activiteiten

LEUSDEN De vrijwilligers van het TECHlab van wijkvereniging Leusden ZeT organiseren de komende periode twee activiteiten voor liefhebbers van techniek.

Volwassenen die nieuwsgierig zijn hoe ze hun huis kunnen automatiseren, mogen deelnemen aan een workshop ‘Domotica’. In vier avonden in november leren zij hoe met één druk op een knop alle lichten in huis aan of uit gaan. Of de ventilator in de badkamer aan laten gaan, omdat een sensor de luchtvochtigheid meet. Tabaksteegbewoner Martijn Fennema heeft op deze manier zijn huis geautomatiseerd en legt dit graag uit. Kosten bedragen 25 euro, leden van Leusden ZeT krijgen korting en betalen 20 euro.

CODERDOJO’S Kinderen die het leuk vinden om te leren programmeren, zelf games te maken of te experimenteren met robots zijn welkom bij de Coderdojo’s. Elke maand laten vrijwilligers van het TECHlab kinderen tussen de 7 en 17 jaar kennismaken met nieuwe technieken. Deelname is gratis, aanmelden is wel verplicht. De volgende Coderdojo’s zijn op zaterdag 15 oktober en zaterdag 19 november.

De activiteiten van het TECHlab vinden plaats in Het Lab in Antares, aanhet Maximaplein 7. Meer informatie en aanmelden kan hier.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie