Kerstshoppen bij Maxima's in 2021.
Kerstshoppen bij Maxima's in 2021. Mariska Stehouwer

Maxima’s weer gastheer van diverse hobby- en rommelmarkten

17 oktober 2022 om 10:37 Activiteiten

LEUSDEN De komende maanden worden er bij Maxima’s, gelegen aan het Maximaplein in Leusden-Zuid, diverse markten georganiseerd. Maxima’s staat voor eten, drinken en ontmoeten en juist voor dat laatste zijn de markten een mooie gelegenheid. 

Op de zondagen 30 oktober en 29 januari zijn er de bekende rommelmarkten, gepland van 10.00 tot 16.00 uur. Hier zijn vele kraampjes en kleedjes door het pand verspreid en kunnen geïnteresseerden op zoek naar iets ‘oud-nieuws’. De jaarlijkse hobbymarkt, die twee jaar lang niet door kon gaan, staat nu weer gepland.

Op zaterdag 12 november van 10.00 tot 16.00 uur, staat Maxima’s vol met een aanbod van creatievelingen, van hobbyisten tot aan eigenaren van webwinkels. Voor sympathieke prijsjes kunnen er unieke en handgemaakte cadeautjes gekocht worden voor de komende decembermaand, voor anderen of voor jezelf. Ook is deze markt geschikt om inspiratie op te doen en een praatje te maken met de creatieve aanbieders.

Tot slot is er de winterfair op zondag 27 november van 11.00 tot 17.00 uur. De ervaringen van de laatste wintermarkten met het slechte weer heeft de organisatie doen besluiten dit jaar de fair geheel binnenshuis te organiseren. Op deze winterfair zijn veel lokale producten te verkrijgen en tevens geschikte cadeautjes voor de feestmaand.

Toegang is voor alle markten gratis. Deelnemen aan één van de markten, kan door even tijdens de openingstijden van Maxima’s binnen te lopen (dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 19.00 uur) of: tabaksteegrommelmarkt@gmail.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie