Afbeelding
Gemeente Leusden

Echtpaar Kreikamp zestig jaar getrouwd

9 november 2020 om 19:28 Mensen

LEUSDEN Jan en Lenie Kreikamp-van den Hoek waren op 3 november 60 jaar getrouwd. In verband met corona was het voor burgemeester Gerolf Bouwmeester niet mogelijk om het echtpaar op hun huisadres te bezoeken.

Jan en Lenie zijn beiden geboren in grote gezinnen in de Paulus Potterstraat in Amersfoort, hier woonden zij tegenover elkaar. Het klassieke buurmeisje-buurjongen verhaal, ze kennen elkaar bijna hun hele leven. Beiden hebben de MULO doorlopen en verschillende vervolgopleidingen gedaan. Tevens werkten zij allebei in de verzekeringen. Jan bij de LEVOB in Amersfoort en Lenie bij Univé in Leusden.

Toen ze in 1960 een huis konden huren aan de Mozartweg in Amersfoort werd er getrouwd, want zo ging dat toen. Ze kregen een dochter en een zoon en verhuisden naar Leusden-Zuid, waar ze nu nog wonen. Inmiddels twee kleinkinderen rijker en een goed leven samen. 

Ze zijn allebei fit en gezond, gaan graag op vakantie en staan nog midden in het leven. Jan tennist twee keer in de week en Lenie zwemt en fietst heel graag. Daarnaast deed Lenie in de coronatijd vrijwilligerswerk bij Antares en zorgcentrum ‘t Hamersveld. 

Het mooie bruiloftsfeest dat ze in gedachten hadden kan helaas voorlopig niet doorgaan, maar ze hopen dat wellicht in de zomer alsnog te vieren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie