Afbeelding
Gemeente Leusden

Echtpaar Steggerda-Jans viert diamanten huwelijksjubileum

26 januari 2021 om 11:01 Mensen

LEUSDEN Burgemeester Gerolf Bouwmeester feliciteerde maandag 25 januari de heer en mevrouw Steggerda-Jans namens het college telefonisch met hun 60-jarig huwelijksjubileum. 

De heer Boudewijn Steggerda ontmoette Coby Jans in 1954 op de dansschool Kampenman in Amersfoort. Twee jaar later verloofden zij zich. Boudewijn ging varen op de SMN De Orange en werkte daar 2 jaar als dameskapper. Vervolgens gingen Coby en Boudewijn samen het kappersvak in bij de vader van Boudewijn in de kapsalon aan de Utrechtseweg in Amersfoort.

In 1961 trouwden zij en verhuisden naar Zwolle om vervolgens een jaar later te gaan wonen in Leusden en daar in de Biezenkamp hun eigen kapsalon te beginnen. Deze kapsalon hebben zij tot 1978 gerund en inmiddels waren er drie kinderen geboren.

Daarna is Boudewijn gaan werken als vertegenwoordiger en haarkleurspecialist bij de firma Wella in Amstelveen en Coby in Utrecht, als kapster, in het bejaardenhuis Sabuhuis in Utrecht. Dit hebben zij gedaan tot aan hun pensioen en toen is er een caravan aangeschaft. Met de caravan zijn zij met veel plezier kris kras door Europa getrokken.

Inmiddels vier kleinkinderen rijker, genieten zij van Leusden en omgeving door veel te fietsen en te wandelen. Zij vinden Leusden een heerlijke plek om te wonen.

Indien weer mogelijk en gewenst, uiteraard in verband met het coronavirus, komt de burgemeester alsnog op een later tijdstip persoonlijk langs.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie