Afbeelding
Wij Buurtsportcoaches

Leusdense Mirjam Hagenaar Buurtsportcoach van het jaar

7 november 2022 om 14:40 Mensen

LEUSDEN Mirjam Hagenaar is maandag uitgeroepen tot Buurtsportcoach van het jaar. Tijdens een landelijke bijeenkomst van belangenorganisatie ‘Wij Buurtsportcoaches’ werd bekendgemaakt welke van de drie landelijk genomineerden de meeste stemmen wist te krijgen. In de weken voorafgaand kon online worden gestemd en tijdens de bijeenkomst kreeg ook de zaal nog gelegenheid hun voorkeur te geven.

Marie-Jose Hermans, directeur van Lariks: ,,Wij wisten natuurlijk al lang dat Mirjam een topper is. We zijn enorm trots op haar. Met haar gedrevenheid en enthousiasme weet zij zoveel mensen in beweging te krijgen. Ze biedt hen perspectief en laat mensen weer meedoen in de samenleving.”

Ook wethouder Patrick Kiel: ,,Wat een fantastisch nieuws dat Mirjam gewonnen heeft. Wij wisten natuurlijk al lang dat ze de beste is! Een hele mooie beloning voor haar grote inzet om sporten en bewegen voor iedereen in Leusden mogelijk te maken.” 

Hagenaar werkt als buurtsportcoach bij Lariks en heeft als missie bewegen en sporten voor iedereen mogelijk te maken met een toegankelijk aanbod passend sporten.

Journalist Marcel Koch interviewde de enthousiaste Hagenaar half september nog over het beweegaanbod in Leusden. Lees hier meer over de genomineerde en haar drijfveren en werkzaamheden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie