Onder anderen Jörgen Raymann treedt op in het 'overdekte openluchttheater'.
Onder anderen Jörgen Raymann treedt op in het 'overdekte openluchttheater'. Daan Bleuel

Jörgen Raymann in HNN-theater

9 september 2020 om 10:23 Overig

LEUSDEN De komende dagen treden bekende artiesten op in het revolutionaire Het Nieuwe Normaal-theater op het terrein van landgoed Leusderend aan de Dodeweg.

door Daan Bleuel

Zo zal vrijdag 11 september Jörgen Raymann zijn opwachting maken in de idyllisch gelegen, corona-proof’ tentenconstructie naast de Arnhemseweg.

Woensdag 9/9: Nabil

Woensdag 9 september maakt cabaretier Nabil (Nabil Aoulad Ayad) zijn opwachting met zijn derde programma ‘Absurd’. Een programma met grappige observaties, herkenbaarheid, irritaties en blinde vlekken.

Donderdag 10/9: Steven Brunswijk

Donderdag 10 september is Steven Brunswijk aan de beurt met de try-out van zijn nieuwe programma ‘Wat een man kan, kan ik ook’. ,,Een vrouw kan heel veel dingen ook veel beter dan een man. Maar niet alles!’’, zegt Brunswijk er zelf over.

Vrijdag 11/9: Jörgen Raymann

Raymann speelt zijn op de coronacrisis geïnspireerde programma ‘ff eruit’. Hij moet na de ‘redelijk slimme lockdown’, (intelligent is een groot woord), duidelijk ‘ff eruit’.

Zondag 13/9: Kiki Schippers

Leef! Alsof het je laatste dag is, of als het allerlaatste uur. Cabaretier Kiki Schippers doet niet anders. Maar na jaren van dansen op de vulkaan, is het nu tijd om stil te staan bij alles wat zich in de tussentijd heeft opgehoopt en vastgekoekt. Schippers speelt haar programma ‘MEER’.

Voor de voorstellingen zijn nog kaarten beschikbaar. Die zijn te bestellen op de site van het theater www.hetnieuwenormaaltheater.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie