Afbeelding
Foto via Mangohoutonline.nl

Industrieel wonen? Dat doe je met meubels van mango

11 april 2022 om 15:03 Partnercontent

Een echte woontrend van de afgelopen jaren, is de industriële woonkamer. Door stoere, industriële elementen zoals beton en zwart staal te combineren met warm, natuurlijk hout en organische vormen, til je je woonkamer al snel naar een hoger niveau. Het zorgt voor een stoere look en een mooie, bijzondere sfeer. Bij zo’n interieurstijl passen stijlvolle meubelen, zoals meubels van mangohout. Die geven je inrichting een warm karakter en balanceren de koelere stijlelementen. Benieuwd hoe je je woonkamer helemaal in de industriële stijl inricht? In dit artikel vertellen we je er alles over!

Mangohouten meubelen

Mangohouten meubelen doen het perfect in een industrieel interieur. Dat komt door de warme, exotische tint van het hout. Mangohout heeft een oranjebruine kleur met een duidelijke nerf en veel kleurschakeringen in elke plank. Dat zorgt ervoor dat geen twee mangohouten meubelen er hetzelfde uitzien. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvol mangohout TV-meubel voor tegen je betonlook-muur voor een mooi contrast. Mangohout is niet alleen mooi, maar ook duurzaam. Het is namelijk een restproduct van de mangoteelt, waardoor er geen wild bos voor hoeft te worden gekapt. Ideaal voor in jouw woonkamer!

Kies mangohout black

Ben je op zoek naar een echte blikvanger? Dan kies je juist voor mangohout black. Dit mangohout is afgewerkt met een zwarte lak, waardoor het een opvallend uiterlijk krijgt. Daarbij blijft al het moois van mangohout bewaard: de duidelijke nerf blijft mooi in het zicht vallen, en het hout matcht nog beter met het zwarte staal waar het mee gecombineerd wordt. Een perfecte keuze voor jouw industriële interieur! Kies bijvoorbeeld voor een zwarte ovale eettafel voor in je woonkamer, of een mooie boekenkast van zwart mangohout. Die zorgen ervoor dat de kleuren die je in de woonkamer verwerkt des te meer op zullen vallen.

Vul je woonkamer aan met eyecatchers

Natuurlijk is ook kleur welkom in jouw woonkamer, ook wanneer je hem industrieel inricht. Zo kun je je eettafel van mangohout mooi aankleden met opvallende, kleurrijke stoelen. Dat staat vooral mooi wanneer je tafel van zwart hout gemaakt is. Ook een mooi kunstwerk voor aan de muur of een tafelloper kunnen je inrichting net wat meer kleur geven. De muur kun je aankleden met koelere tinten, zoals antraciet of grijs, waardoor de kleuren die je in de kamer zet des te meer naar voren zullen komen. Op die manier geef je je interieur in een handomdraai een modieuze, industriële look!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie