Afbeelding
Shutterstock

Profiteer van de voordelige eigenschappen van een gietvloer keuken

Partnercontent

Een gietvloer zorgt voor een strak en egaal geheel en geeft een moderne en stijlvolle uitstraling aan je interieur. Een interessante optie voor je woning is het laten leggen van een gietvloer over tegels die al in de ruimte liggen. Kies bijvoorbeeld voor gietvloer keuken, en profiteer van allerlei voordelen. Ontdek in dit artikel wat een gietvloer zo uniek maakt en wat er zoal mogelijk is bij Knulst vloeren. 

Profiteer van de onderlaag 

Een gietvloer is een gegoten aangebrachte afwerklaag die zorgt voor een strak en stijlvol effect in ieder deel van je interieur. Wanneer er al oude tegels in je woning liggen is het erg tijdbesparend om je gietvloer over tegels te laten plaatsen. De tegels die er al liggen zijn namelijk meestal een zeer geschikte vlakke onderliggende laag voor je nieuwe vloer en dit zorgt ervoor dat je in de voorbereiding niet nog van alles vlak hoeft te maken en hoeft te veranderen. Het is bovendien eenvoudiger te bevestigen met de lijm. Dat scheelt een hoop gedoe en tijd! 

Hygiënisch en vochtbestendig

Er zijn allerlei interessante voordelen aan deze soort vloer. Denk bijvoorbeeld aan hygiëne en gemakkelijk onderhoud. Vanwege de dichtheid zal het vuil en vocht niet te diep in het oppervlak of tussen de naden trekken en valt het geheel eenvoudig schoon te maken. Daarnaast zijn ze goed bestand en resistent tegen hardnekkige vetten, chemische middelen en zuren. Bovendien staat deze vloer bekend om haar vochtbestendigheid. Vanwege de waterdichtheid is een gietvloer badkamer of gietvloer keuken heel geschikt. Dit zijn immers plaatsen zijn waar veel vocht en water komt te liggen. Houd je van comfort en luxe en wil je graag vloerverwarming? Ook dat gaat heel goed samen met je gietvloer. 

Ervaren vakmanschap

Wanneer je een kwalitatief hoogstaande specialist zoekt op het gebied van vloeren, ben je bij Knulst aan het juiste adres. Zij behoren al meer dan 45 jaar tot een van de grootste vloeren winkels van Nederland en leveren prachtige tegels en vloeren van hoogwaardige kwaliteit, uniek en ervaren vakmanschap, en een uitstekende service. 

Bij Knulst vind je een breed aanbod 

Er zijn bij Knulst ontzettend veel verschillende soorten, materialen en kleuren gietvloeren verkrijgbaar. Als je houdt van strak en modern kun je bijvoorbeeld kiezen voor een uni kleur PU gietvloer van kunsthars in een kleurtint naar keuze. Als je liefhebber bent van een industriële uitstraling is er de cementgebonden betonlook variant, voor een stoer en robuuste touch.  Voor een speels en stoer effect met karakter is de beton ciré wellicht een mooie optie. Kortom, genoeg opties voor elke stijl en iedere ruimte. Ontdek alle mogelijkheden in de webshop!  

advertentie