Afbeelding
Foto Unsplash

Vloertegels met een steenlook worden steeds populairder

18 augustus 2022 om 15:49 Partnercontent

En dat is niet voor niets! Een vloertegel trend uit 2022 zijn tegels met een steenuitstraling, die je in je badkamer of keuken kunt gebruiken. Tegels met een natuurlijke uitstraling worden steeds populairder. Het is mogelijk tegels te kopen die verschillende soorten steen nabootsen, zoals leisteen, kalksteen, travertijn, en meer. Hout-look tegels kunnen niet op tegen hun strakke en mooie uiterlijk.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor vloertegels. Ze hebben verschillende positieve eigenschappen, waaronder dat ze sterk zijn, eenvoudig te plaatsen, betaalbaar, minimaal onderhoud vergen, en eenvoudig schoon te maken zijn. Om dit alles verkiezen velen ze boven traditioneel marmer, echte stenen platen, en hardhouten vloeren voor gebruik in huis. Welke van de verschillende beschikbare tegelsoorten, waaronder stenen, porseleinen, en gres tegels voor vloeren, is geschikt voor je huis?

Vloertegels met een encaustische look en feel

De encaustic-look tegelvloer is een van de mooiste. Aanvankelijk kwam het voor in zeer uitgewerkte handgemaakte vloeren. Maar je kunt nu hetzelfde niveau van vakmanschap krijgen voor een lagere prijs. Wij bieden verschillende elegante, strakke, en moderne tegelvloeren. Afhankelijk van je smaak kun je tegels krijgen die hout, marmer, beton, steen, of terrazzo nabootsen.

Vloeren met een betonlook

De betonlook tegel is een ander eigentijds vloertegelpatroon. Op aanrechten komt deze stijl het meest voor. Tegels die op beton lijken zijn niet meer zo populair als vroeger, maar dat betekent niet dat ze uit de mode zijn. een studio of klein appartement zal aanzienlijk profiteren van deze nieuwe artistieke stijl van industrieel beton

Natuurlijke klei en mineralen zijn de hoofdbestanddelen van keramische tegels, en ze worden gecombineerd met water, chemische toevoegingen, en kleurpigmenten. Er worden hoge temperaturen op het mengsel toegepast voor het in de nodige tegelvormen wordt gevormd. Deze tegels zijn er in verschillende afwerkingen waaronder glanzend en mat. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie