Afbeelding
Foto: Pexels

Je voelt je prettig als het onder goed zit

9 januari 2023 om 16:46 Partnercontent

Een belangrijk stukje kleding - Als je samen met je collega’s, vrienden of familie over kleding praat, dan gaat het gesprek niet zo snel over onderkleding. Deels omdat er bij sommigen een beetje een taboe op rust. Anderen stellen eenvoudig dat wat je niet ziet ook niet besproken hoeft te worden. Waar vrouwen misschien wat gemakkelijker met elkaar over diverse soorten lingerie praten, vinden mannen het niet altijd even stoer, als het gaat om boxers. Toch is er juist voor die mannen goed zittend ondergoed te verkrijgen. Want zeg nou zelf; het verschil tussen goed zittend en slecht passend ondergoed kan je humeur danig beïnvloeden. Stel je eens voor, je hebt een drukke dag gehad, in de warmte, en dan heb je ook nog eens last van een bezwete en schurende boxershort. Je kunt niet wachten tot het moment dat je dat kledingstuk uit kunt trekken om ’t ding vervolgens te degraderen tot poetslap. Moet je dit dan maar voor lief nemen? Nee.

Bamboe ondergoed heeft grote voordelen

Als het aan jou ligt is het klaar met die afzakkende onderbroeken en niet-ademende boxers. Wat je als man wilt is lucht en ruimte rondom het centrale en niet onbelangrijkste gedeelte van je lichaam. Dat hebben ze bij Bamigo ook begrepen. Omdat een man gewoon goed in zijn vel moet zitten en dat ook moet uitstralen heeft Bamigo de speciale bamboe boxer voor heren ontworpen en verder geperfectioneerd. Alle boxershorts van dit bedrijf zijn gemaakt van bamboe viscose, een mix van bamboe en katoen. Het grote en unieke voordeel:

  • Bamboe houdt niet van bacteriën en neemt geen vieze geurtjes aan;
  • Het materiaal neemt beter water en vocht op dan andere textielsoorten;         
  • Bij warm weer blijft de boxer niet aan je huid plakken:
  • De bamboe onderkleding is zijdezacht;
  • Boxers hebben een slim fit pasvorm van prima kwaliteit, het voelt aan als een tweede huid;
  • Dankzij het materiaal hebben de boxers een ademende werking;
  • Het ondergoed ziet er stijlvol uit.

Bijzonder welkome eigenschappen van de bamboe boxer voor heren, die allemaal bijdragen aan een prettig draagcomfort. Wat daar ook aan bijdraagt is het feit dat bamboe op natuurlijke wijze groeit. Dat betekent dat er géén chemicaliën aan te pas komen, zoals pesticiden, insecticiden en kunstmest die bij sommige mannen jeuk kunnen veroorzaken in de intieme zone.

Bamboe boxer voor heren

Pas in 2001 is ontdekt dat er van bamboe ook textiel gemaakt kon worden. In vergelijking met katoen bestaat kleding van bamboe dus nog maar kort, maar is kort na de ontdekking van de toepassing naar textiel ontzettend populair geworden. Heb je het nog niet ontdekt, dan is dit de kans om het ondergoed te leren kennen en je te laten overtuigen van het gemak en het draagcomfort. Dan kom je er plots achter dat ondergoed, zoals een bamboe boxer voor heren, het belangrijkste kledingstuk is dat je draagt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie