Afbeelding
Foto: senivpetro via Freepik

Werk beter met een werkbroek van Bevazet!

12 mei 2023 om 12:01 Partnercontent

Wanneer u met een werkbroek werkt, werkt u veiliger, professioneler en comfortabeler! Een werkbroek kopen? Een goede werkbroek maakt echt het verschil tijdens het klussen, het werken in de bouw of tijdens ander werk waarbij u wordt blootgesteld aan gevaarlijke elementen. Daarnaast gaat de werkbroek langer mee en zal deze beter zitten, omdat deze werkbroek een uitstekende pasvorm heeft.

Verschil gewone broek en werkbroek

Er zitten een aantal belangrijke verschillen tussen het dragen van een werkbroek en het dragen van een gewone broek. Ten eerste het materiaal. Een gewone broek kan gemaakt zijn van hele fijne materialen, maar deze zijn er niet op gemaakt om onder zwaardere omstandigheden mee te gaan. Een werkbroek is dat wel, waardoor er minder slijtage optreedt en de broek dus langer goed blijft. Dat maakt een werkbroek een stuk duurzamer ten opzichte van een gewone broek. Ook heeft een werkbroek vaak meer of zelfs grotere zakken, om klein gereedschap in op te bergen. In een gewone broek past vaak niet meer dan een telefoon en een portemonnee.

Voordelen dragen van een werkbroek

Er zitten verschillende voordelen aan het dragen van een werkbroek. De voornaamste is dat het een stuk veiliger is dan werken in een gewone broek. Een werkbroek is namelijk gemaakt om meer slijtage te ondergaan, evenals het in contact komen met gevaarlijke stoffen. Een gewone broek zal hier meestal niet tegen beschermen. Daarnaast is een werkbroek praktischer. Niet alleen omdat deze steviger is en langer meegaat, maar de werkbroek heeft vaak meer zakken en ook verstevigde knieën. Daardoor kunt u meer gereedschap meenemen en is het comfortabeler om in deze broek op uw knieën te werken. Dat maakt een werkbroek dus uitermate geschikt voor tijdens het werken!

Verschillende soorten werkbroeken

Er zijn verschillende soorten werkbroeken te koop, bedoeld voor verschillende omstandigheden. Zo is een korte werkbroek die uitermate geschikt zijn voor de zomermaanden, of werkbroeken met stretch voor extra werkcomfort. De werkbroeken voor heren zijn natuurlijk speciaal gericht op mannelijke pasvormen. Ook werkspijkerbroeken of werkjeans zijn verkrijgbaar, evenals werkoveralls of werkbroeken met extra stevige knieën. Afhankelijk van uw wensen is er dus altijd wel een passende broek te vinden. Ga daarom eerst eens bij uzelf na welke kenmerken u écht belangrijk vindt in een broek, en kies aan de hand daarvan een passend exemplaar uit. Wat voor soort werk u ook doet, er is een juiste werkbroek voor te vinden!

Werkbroek bedrukken? Dat kan!

Wilt u de werkbroek nog persoonlijker maken of gebruiken als visitekaartje? Dan is het bedrukken van bedrijfskleding een goede keuze! Bij Bevazet is het mogelijk om alle soorten werkkleding te laten bedrukken. Bijvoorbeeld met de naam van degene die het draagt, het bedrijfslogo of een leuke slogan. Dat maakt de kleding origineel, persoonlijk én ziet er erg mooi uit. Als bedrijf bent u gemakkelijker te herkennen en als werknemer bent u makkelijker aan te spreken. Dat levert voordelen op omdat u zichtbaarder bent voor klanten. Door te kiezen voor bedrukte bedrijfskleding zet u dus ook in op het maken van reclame!

Kies voor professionaliteit

Of u nu een particuliere klusser of een professional bent, u komt een stuk professioneler over met de juiste kleren aan. Natuurlijk zit oude kleding erg lekker tijdens het werken, maar het is niet zo veilig en staat ook een stuk slordiger dan goede werkkleding. Door te kiezen voor een werkbroek komt u een stuk beter voor de dag. Dat maakt een betere indruk op klanten en zorgt ervoor dat zij ook na deze klus nog graag bij u terug willen komen. Laat u de kleding ook nog eens bedrukken, bijvoorbeeld met het logo van uw bedrijf, dan ziet het er helemaal netjes uit! Kies daarom voor professionaliteit met goede werkkleding.

Voordelen bestellen bij Bevazet

Wanneer u een werkbroek heren of dames wilt bestellen, kunt u dat het beste doen bij een bedrijf dat is gespecialiseerd in bedrijfskleding. Zij kunnen beter met u meedenken en weten precies wat bedrijven zoeken en nodig hebben als het aankomt op degelijke werkkleding. Een voorbeeld van zo’n bedrijf is Bevazet! Onze geschiedenis loopt terug tot 1905, waar we zijn begonnen als detailhandelswinkel. In 1983 is het bedrijf uitgebouwd tot een leverancier van bedrijfskleding, waarna wij ons hebben gevormd tot een ware specialist in het aanleveren van kleding voor bedrijven. Tegenwoordig werken wij razendsnel: heeft u de bedrijfskleding voor 22.00 uur besteld, dan heeft u deze de dag erna al in huis. Daarnaast is het mogelijk om gratis kleding te retourneren en wij denken graag met u mee. Ervaar deze voordelen zelf en neem gauw contact met ons op!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie