Achttien sociale huurwoningen en de twee vrije sectorwoningen aan de Hazendam in Achterveld zijn bijna klaar.
Achttien sociale huurwoningen en de twee vrije sectorwoningen aan de Hazendam in Achterveld zijn bijna klaar. Omthuis

Huurwoningen Achterveld gaan in de verhuur

22 maart 2023 om 14:21 Wonen

LEUSDEN De achttien sociale huurwoningen en de twee vrije sectorwoningen aan de Hazendam in Achterveld zijn bijna klaar, meldt woningcorporatie Omthuis. Dat betekent dat de woningen in de week van 27 maart via WoningNet worden aangeboden. 

,,Dat is goed nieuws. Zeker in deze tijd meteen zeer krappe woningmarkt, is het fijn dat er betaalbare nieuwbouw woningen beschikbaar komen”, geeft directeur-bestuurder François Claessens aan.

GROOT AGTEVELD

De woningen zijn onderdeel van het nieuwbouwproject Groot Agteveld, waar zo’n 230 woningen in diverse stijlen en prijsklassen zijn gerealiseerd. De wijk ligt aan de rand van het dorp Achterveld. De huurwoningen zijn samen met Alliantie Ontwikkeling en Koopmans Bouw gerealiseerd. Met deze samenwerkingspartners zijn er ook vier Koop Garant woningen gebouwd.

De plattegronden kunnen bekeken worden bij de advertentie op de website van WoningNet Eemvallei. Alleen woningzoekenden die staan ingeschreven bij WoningNet Eemvallei kunnen reageren op één van deze woningen.
Drie van de vier KoopGarant woningen zijn inmiddels verkocht (Herbrink Makelaars, tel. 033-4950950). De woning wordt onder voorwaarden verkocht. Zo kunnen alleen huurders van Omthuis deze woning kopen.

Omthuis

Omthuis is een woningcorporatie in de regio’s Eemland en Eemvallei met ongeveer 5.500 verhuur-eenheden. Het merendeel hiervan staat in de gemeente Baarn en gemeente Leusden. Zij verhuurt en bouwt betaalbare woningen voor mensen die - veelal op grond van hun inkomen - in aanmerking komen voor een sociale huurwoning. Stichting Eemland Wonen en Woningstichting Leusden zijn per 31 december 2022 onder algemene titel gefuseerd. Zij gaan vanaf 31 december 2022 samen verder onder de naam Stichting Omthuis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie