Afbeelding
Pixabay
podcast Zeker van je zaak

(3) Corona of niet, het blijft feest met Helwig Spoor

19 maart 2021 om 15:15 Zakelijk Zeker van je Zaak

LEUSDEN Van dagelijks feest naar een lege feesttent. Wanneer het organiseren van feesten je business is en corona de boel plat legt, betekent dit dan het einde? Voor ondernemer Helwig Spoor de harde werkelijkheid maar geen einde van de feeststemming. Helwig (alias Mijnheer Sfeer) vertelt hoe hij corona overleeft door continu te vragen ‘Hoe dan wel?’

(Beluister het in de podcast hieronder.)

Blijven kijken naar de mogelijkheden, blijven samenwerken en een scherp oog op de kosten én je klanten zijn voor hem de knoppen waar hij als ondernemer aan draait. Ondernemen is risico nemen en het lef hebben om je nek uit te steken.

PODCAST Met de Zeker van je Zaak podcast brengt Heilbron elke veertien dagen een interview met een ondernemer die volop in beweging is en risico’s durft aan te gaan. Niet alleen maar de succesverhalen, maar vooral een realistisch gesprek over risico’s nemen en uitdagingen aangaan. Wat kunnen ander ondernemers leren van deze ondernemers? Zijn het echt zulke kamikaze piloten of hebben ze wel degelijk een plan?

FORT 33 Bijzonder element van deze podcast is dat de techniek achter deze podcast wordt verzorgd door De Studio van Fort 33 in Leusden. Fort 33 is een cultureel centrum en initiatiefnemer van een aantal jongerenprojecten. Eén van deze projecten is De Studio, een geluidsstudio waarjongeren en bandjes opnames kunnen maken. Met het werken aan de podcast krijgen jongeren een kans om ervaring op te doen met het maken van eenp rofessionele productie en samenwerking in een zakelijk team. 

HEILBRON De Zeker van je Zaak podcast wordt mogelijk gemaakt door de Heilbron Groep. De verzekeringsspecialisten van Heilbron snappen naar eigen zeggen ‘dat ondernemen en risico’s hand in hand gaan en creëren samen met hun klanten een financieel vangnet dat het mogelijk maakt om te ondernemen.

(Hier zijn meer mogelijkheden om de serie te beluisteren).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie