Voor de derde keer dit seizoen verloor Achterveld. Nu was Musketiers met 4-1 te sterk. Guido de Boer

Achterveld stelt opnieuw teleur

29 oktober 2022 om 22:04 Voetbal

ACHTERVELD Het zag er even naar uit dat Achterveld bezig was met een opmars, maar na twee overwinningen achter elkaar stelde de ploeg opnieuw teleur. In Elst was Musketiers veel te sterk. De treffer van Sven van Rossum viel pas in blessuretijd, terwijl het op dat moment al 4-0 stond.

,,We waren gewoon niet best vandaag’’, drukte Jouri Melkert zich nog rustig uit. Al na zeven minuten kwam de thuisploeg op voorsprong door een benutte penalty. ,,In het eerste kwartier ging het nog wel, daarna was het besluiteloos en was ons baltempo te laag. We gingen ook steeds meer lopen met de bal.”

Achterveld begon met veel goede wil aan de tweede helft, maar al snel werd duidelijk dat het niets ging worden. Musketiers liep langzaam maar zeker uit naar een 4-0 voorsprong. ,,Zij hebben geen heel bijzondere ploeg. Normaal gesproken hoef je deze wedstrijd niet te verliezen. We krijgen nu koploper DEV, als we ons voor die wedstrijd niet kunnen motiveren, dan weet ik het ook niet meer.”

[Doelpunt: Sven van Rossum.