Afbeelding
Pixabay
podcast zeker van je zaak

(4) Van greenkeeper tot eigen golfbaan: Arnoud de Jager

26 maart 2021 om 15:15 Mensen Zeker van je Zaak

LEUSDEN Van greenkeeper tot eigen golfbaan. Arnoud de Jager vertelt in deze aflevering van de ‘Zeker van je Zaak’-podcast hoe hij niet alleen het vak van greenkeeper leerde, maar door voortdurend verder te kijken alles leerde over het managen van een golfbaan. Uiteindelijk resulteerde dit in de gunning van het managen van één van de mooiste golfbanen van Nederland.

(Beluister het in de podcast hieronder.)

Een bijzondere plek waar hij het misschien wel tot zijn pensioen had kunnen uitzingen. Totdat hij onlangs de kans kreeg om Golfbaan de Biltse Duinen over te nemen. De baan met de meeste historie van Nederland die alleen wel de liefde van een vakman kan gebruiken om weer tot bloei te komen. Ondernemerschap gevraagd dus...

PODCAST Met de Zeker van je Zaak podcast brengt Heilbron elke veertien dagen een interview met een ondernemer die volop in beweging is en risico’s durft aan te gaan. Niet alleen maar de succesverhalen, maar vooral een realistisch gesprek over risico’s nemen en uitdagingen aangaan. Wat kunnen ander ondernemers leren van deze ondernemers? Zijn het echt zulke kamikaze piloten of hebben ze wel degelijk een plan?


FORT 33 Bijzonder element van deze podcast is dat de techniek achter deze podcast wordt verzorgd door De Studio van Fort 33 in Leusden. Fort 33 is een cultureel centrum en initiatiefnemer van een aantal jongerenprojecten. Eén van deze projecten is De Studio, een geluidsstudio waarjongeren en bandjes opnames kunnen maken. Met het werken aan de podcast krijgen jongeren een kans om ervaring op te doen met het maken van eenp rofessionele productie en samenwerking in een zakelijk team.

HEILBRON De Zeker van je Zaak podcast wordt mogelijk gemaakt door de Heilbron Groep. De verzekeringsspecialisten van Heilbron snappen naar eigen zeggen ‘dat ondernemen en risico’s hand in hand gaan en creëren samen met hun klanten een financieel vangnet dat het mogelijk maakt om te ondernemen.

(Hier zijn meer mogelijkheden om de serie te beluisteren).

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie