Afbeelding
Kerstpakket

Haal goede kerstpakketten in huis dit jaar

19 juli 2021 om 07:45 Partnercontent

Kerstpakketten bestaan er in allerlei vormen en maten. Maar wat nou een goed kerstpakket is verschilt van persoon tot persoon. Het is dan ook heel lastig om een echt goed kerstpakket te vinden waar vrijwel iedereen helemaal blij mee is. Daarom is het belangrijk om niet te streven naar een perfect kerstpakket maar simpelweg naar een goed genoeg kerstpakket. Als jij een bedrijf hebt van 20 mensen, en er zijn vier mensen echt laaiend enthousiast over, dan is dat al een win! Om zoveel mogelijk mensen aan te spreken met het jaarlijkse kerstpakket is het verstandig na te denken over een aantal zaken voordat jij jouw uiteindelijke keuze maakt.

De prijs

Kerstpakketten bestaan er in allerlei prijscategoriën. Het aanbod is echter zo groot dat wanneer jij niet eerst een paar kerstpakketten weg streept je nooit een goede keuze zal kunnen maken. Daarom moet je jouw keuze beperken tot een bepaalde prijsklasse. Hierdoor creëer je voor jezelf wat overzichtelijkheid in de jungle der kerstpakketten.

Het thema

Tegenwoordig bestaan er allerlei thema’s voor kerstpakketten. Zo zijn er natuurlijk de “standaard” kerstpakketten die grotendeels uit eten bestaan. Maar zijn er ook pakketten die volledig uit wellness en beauty producten bestaan. Het is echter zeker niet zo dat de “standaard” pakketten meteen saai zijn. Want ook hiervoor bestaan tegenwoordig allerlei leuke thema’s. Dit kan al zijn met een simpel kleuren thema, maar er bestaan ook pakketten met alleen maar Italiaans of Frans eten. Zo kan jij toch een leuk thema hebben, maar wel bij het veilige en vertrouwde kerstpakket principe blijven. Het is dan ook belangrijk om hier ook een duidelijke keuze in te maken. Kies je voor wellness, eten, misschien wel bier of pak je helemaal goed uit en maak je zelf een pakket!

Ga je standaard of ga je “custom”

Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om zelf jouw kerstpakketten samen te stellen. Zo kan jij exact bepalen wat jij erin wilt hebben, deze optie is helaas wel alleen beschikbaar voor grote oplagen pakketten. Het is daarentegen wel ontzettend leuk om zelf pakketten samen te stellen wanneer jij deze mogelijkheid hebt. Je kan hiermee namelijk jouw werknemers net dat beetje extra motivatie geven omdat zij ook wel kunnen merken dat het een uniek kerstpakket is uiteindelijk. Het is namelijk mogelijk om producten in het pakket te stoppen die er normaal nooit in voorkomen. zo kan je bijvoorbeeld de koeken die altijd in de kantine staan gewoon voor de gein in het pakket stoppen. Dit is natuurlijk iets wat met een standaardpakket niet gebeuren zal. Zo weten de werknemers meteen dat jij de extra moeite hebt genomen voor ze en zullen ze zich veel meer gewaardeerd voelen. Wanneer jij de de mogelijkheid hebt en krijgt om zelf pakketten samen te stellen is het zeker aan te raden dit te doen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie