Afbeelding
Foto Adobe Stock

Verander jouw huis met steenstrips

17 januari 2023 om 20:01 Partnercontent

Wil je jouw woning snel van een nieuwe uitstraling voorzien? Dan kan je kijken naar steenstrips. Deze strips zijn zelfklevend en kan je in een groot aantal varianten aanschaffen. Nadat je de juiste variant hebt gevonden, hoef je ze alleen nog maar op de gewenste muur te plaatsen. Het is dan wel belangrijk om de verschillende mogelijkheden voor jezelf op een rij te zetten en te onderzoeken hoeveel strips je nodig hebt om de muur van deze uitstraling te voorzien. Wat zijn alternatieven om in de woning te plaatsen en van nog meer voordelen te profiteren? 

Verschillende factoren om rekening mee te houden

Bij de steenstrips is het belangrijk om eerst naar de uitstraling van de strips te kijken. Zo let je bijvoorbeeld op het soort steen dat je hierop terugziet. Iedere steensoort heeft zijn eigen uitstraling en dat zie je dan ook terug bij de strips. Ook de kleuren kunnen aanzienlijk verschillen. Denk bijvoorbeeld bij het kiezen van de kleur of het bij de rest van jouw interieur past. Door te letten op de juiste kleurtinten zorg je voor een mooi geheel. Vergeet ook niet om de afmetingen goed voor ogen te hebben. Je wilt natuurlijk niet net twee steenstrips te kort komen!  

Wandpanelen geven jou de beste uitstraling

Vind je de steenstrips niet helemaal passend voor jouw interieur, maar ben je wel toe aan een nieuwe uitstraling van jouw woonkamer? Kijk dan eens naar akoestische wandpanelen! Deze panelen staan goed in een groot aantal interieurstijlen en hoef je alleen maar op de muren te bevestigen. Je kan ook hier een keuze maken uit een groot aantal opties. Zo is er altijd wel een kleur die perfect past bij jouw interieur. Zorg voor het beste eindresultaat door rekening te houden met het kleurenpalet van jouw huidige inrichting en wees op de hoogte van de juiste afmetingen voordat je een aankoop doet. Zo geniet je zo snel en optimaal mogelijk van de nieuwe uitstraling van jouw woonkamer. 

De belangrijkste voordelen

Een groot pluspunt aan de akoestische wandpanelen is dat je hiermee jouw woning voorziet van een geheel andere uitstraling. De panelen stralen luxe uit, maar zorgen ook voor meer natuurlijke tinten in de ruimte. Een ander groot voordeel is dat je de geluiden van buitenaf tegenhoudt. Ideaal dus als je vanuit huis werkt. jij kunt je concentreren op het voorbereiden van die ene presentatie of ongestoord je vergadering ingaan, terwijl jouw gezinsleden ongestoord het nieuws kunnen kijken. De panelen bieden dus meer dan alleen een mooie uitstralen, ze verhogen het wooncomfort aanzienlijk. Wacht niet langer en verhoog jouw wooncomfort en dat van jouw gezin vandaag nog. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie