Afbeelding
Foto Adobe Stock

Raamfolie van Scalasol is the way to go!

16 februari 2023 om 14:08 Partnercontent

Bij raamfolie denk je al snel aan raamdecoratie of anti inkijk folie. Raamfolie heeft echter veel meer kwaliteiten waar ook jij je voordeel mee kan doen! Denk aan zonwerende folie, isolatie folie en zelfs inbraakwerende folie. In dit artikel lees je over enkele manieren waarop je raamfolie van Scalasol in kan zetten naar jouw wensen en behoeften.

Wat zijn de mogelijkheden?

We kennen allemaal decoratieve raamfolie; denk dan aan een glas in lood folie voor op je glazen deur, of een ander mooi patroon om je douchecabine mee aan te kleden. Met de raamfolie van Scalasol kun je nog véél meer kanten op. Isolerende folie zou bijvoorbeeld een uitkomst zijn wanneer je enkel glas hebt, om de warmtetransmissie te verminderen zodat je de warmte zo goed mogelijk binnenhoudt. En zeg nou zelf; in deze tijd waarin de stookkosten zo hoog zijn kan iedereen zo’n relatief goedkope oplossing wel gebruiken! We houden er allemaal van om in het zonnetje te zitten op de bank of aan ons bureau, maar onze meubels lijden onder blootstelling aan UV-straling. Na een tijdje zullen ze onherstelbaar verkleuren en dat is zonde! Ideaal dus om UV-werende folie op je ramen te plakken. Dan kun je nog steeds zonder belemmeringen genieten van het zonnetje en hoef je je over UV-straling geen zorgen meer te maken! En last but not least; anti inbraak folie. Deze folie maakt het inbrekers net iets lastiger om je huis, kantoor of winkel binnen te komen. De folie verstevigt de ramen en zorgt ervoor dat het glas bij elkaar gehouden wordt, waardoor het meer tijd kost om toegang te krijgen tot een gebouw. In die tijd kunnen de inbrekers betrapt worden of zich bedenken als reactie op stress. Deze inbraakwerende folie beschermt ook tegen UV-straling; twee vliegen in één klap dus!

Hoe nu verder?

Duik eerst eens in de mogelijkheden; wie weet vind je iets waar je nog niet eerder aan had gedacht. Vervolgens kun je nagaan hoeveel je nodig hebt en een offerte aanvragen. Let hierbij op de veiligheidsklassen wanneer je bijvoorbeeld voor anti inbraak folie gaat; daar zit verschil in. De raamfolies kunnen op maat geleverd worden en zijn eenvoudig aan te brengen. Elke levering bevat instructies en daarnaast zijn er online video’s te vinden zodat jij precies weet hoe je te werk moet gaan. Of je nou voor zonwerende raamfolie gaat of inbraakwerende folie; het voordeel is dat het niks aan het zicht, of aan de architectuur van een gebouw verandert. Dit betekent dat het in elk gebouw te gebruiken is. Raamfolie is een voordelige oplossing voor verschillende uitdagingen en het is dus zeker de moeite waard om even te kijken naar wat er nog meer mogelijk is!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie