Afbeelding
Foto iStock

Spiegels op maat en dubbel glas HR++: een groot assortiment

17 mei 2023 om 14:45 Partnercontent

Spiegels op maat: hoe fijn en praktisch om je nieuwste aanwinst in je woning zelf uit te kunnen kiezen? Spiegels zijn eigenlijk van essentieel belang in ons leven. We merken het gauw wanneer er geen spiegel hangt op een plek waar we dat verwachten of wensen: denk bijvoorbeeld aan de badkamer, de woonkamer of in de hal. Onze woning is ook heel persoonlijk. We voelen ons uiteraard graag thuis en daarbij horen accenten die we waarnemen als gezellig, mooi, praktisch of waardevol. Je kunt bij ons kiezen tussen standaard zilveren spiegels, spiegels met een bronzen tint en spiegels met een grijze tint. Al onze spiegels zijn verkrijgbaar in een dikte van 3, 4 of 6 millimeter. Daarnaast bieden we glasbenodigdheden aan die je helpen bij het ophangen van je spiegel.

De meerwaarde van spiegels

Maar welke spiegel past het best in welke ruimte? Op basis van jarenlange ervaring kunnen we zeggen dat zilveren spiegels doorgaans eerder een plek vinden in de badkamer of de keuken, terwijl spiegels met een bronzen uitstraling vaak worden gebruikt om warmte en een gezellig gevoel te creëren. Deze zijn dus eerder decoratief bedoeld. Dit geldt tevens voor spiegels met een grijze tint, die wat donkerder ogen dan de standaard zilveren spiegels.

Hoewel we gewend zijn aan de aanwezigheid van spiegels, kunnen we stilstaan bij hoe we ze nuttig en aangenaam kunnen gebruiken. Een grote spiegel in een kleine ruimte helpt om deze ruimte interessanter en groter te maken. Spiegels zorgen namelijk voor extra diepte. Hoe waardevoller en mooier hetgeen dat in de spiegel gereflecteerd wordt, hoe meer dit bijdraagt aan de harmonie in je woning. Een spiegel in de eetkamer waar je doorgaans geniet van lekkere maaltijden of fijn bezoek, is als een uitnodiging om nog meer daarvan te ervaren. Het aantal mensen wordt letterlijk verdubbeld en laat de sfeer nog meer floreren. Op welke manier je je huis ook wilt sieren met spiegels, dankzij onze groothandelsprijzen hang jij voor zachte tarieven prachtige exemplaren aan de muur.

Dubbel glas HR++ helpt bij daling van de energiekosten

Ook voor hr++ glas ben je bij ons welkom. Het gaat om isolerend dubbelglas met hoog rendement dat bijdraagt aan een sterke daling in de energiekosten en tegelijkertijd ecologisch is. Dit glas bestaat uit twee glasplaten met een spouw ertussen. De randen zijn afgesloten met een speciale kit. Waar bij dubbelglas de ruimte tussen het glas gevuld wordt met lucht, gebeurt dat hier met edelgas. Bovendien is één zijde gecoat, wat zorgt voor extra isolatie. Zowel voor dubbel glas HR++ als voor spiegels op maat: we zien je graag bij ons verschijnen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie