Afbeelding
Foto: PxHere

Evenement in Leusden en omstreken verlicht je met LED sfeerverlichting

1 april 2024 om 00:00 Partnercontent

Een prachtig openlucht concert, een minifestival met (silent) disco of braderie hebben allemaal gemeen dat ze plaatsvinden in de avond. En de avond is het perfecte canvas voor feeërieke sfeerverlichting. De donkere avondlucht laat zich namelijk perfect kleuren met warm witte lampjes die je doen denken aan de vlam van een kaars of juist door het zachte licht van verschillende kleuren lampjes. Van Carnaval tot Halloween en van Valentijnsdag tot Kerstmis en alles wat er tussen zit, ieder evenement of feest is pas echt compleet met mooie, bijpassende verlichting. En de mooiste sfeerverlichting voor buiten kun je online kopen bij lichtsnoerbuiten.com

Sfeerverlichting in het donker

De Koningsdag Braderie, de Kerstmarkt in het winkelcentrum de Hamershof en natuurlijk veel andere leuke evenementen vinden vaak plaats overdag en in de avond. Overdag heb je vaak genoeg licht, maar zodra het donker wordt en de markt of het evenement in de avond nog doorgaat, dan heb je goede verlichting nodig. Met sfeerverlichting verlicht je namelijk met gemak paden en pleinen, maar ook kraampjes, het podium of de dansvloer. Er zijn verschillende soorten sfeerverlichting die goed in aanmerking komen voor dergelijke evenementen.

Wit, twinkelend of gekleurd

Naar gelang het evenement is het goed om de verlichting daarop aan te laten sluiten. Een kerstmarkt bijvoorbeeld vraagt vooral om warme witte lampjes of juist lichtjes die twinkelen in het donker. Dat geeft echt die magische kerstsfeer weer. Dat geldt ook voor een lichtsnoer waarop groene, rode, gele en blauwe lampjes bevestigd zijn. Een klassiek concert in de buitenlucht heeft baat bij feeërieke verlichting vol twinkelingen in de avondlucht. Een kleurrijk muziek of theaterfestival echter, mag best verlicht worden door middel van een regenboog aan kleuren. En wat dacht je van de dansvloer? Daar horen toch gekleurde lampjes bij. Kies voor rood, groen en geel voor een Carnavalsfeest en weer voor oranje met rood, wit en blauw om de sportzomer te vieren. Door te spelen met de kleuren die passen bij het thema van het evenement. Denk hierbij na over het type verlichting. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een lichtsnoer met kleine lampjes of juist voor een soort tuinverlichting bestaande uit een kabel met bolvormige priklampjes. Zo versterk je de sfeer en het plezier.

Energiezuinige LED verlichting

Om een hele markt of een feestterrein te kunnen verlichten heb je veel lampjes nodig. En die moeten natuurlijk wel energiezuinig zijn. Kies daarom voor sfeer- of kerstverlichting  voorzien van LED lampjes. LED lampjes besparen ten opzichte van bijvoorbeeld de klassieke gloeilampjes 90 tot 95% in elektriciteit. Dat scheelt heel wat op de energierekening. Daarbij gaat LED verlichting heel efficiënt om met de energie die het nodig heeft. Door middel van een schemerschakelaar gaan de lampjes vanzelf aan op het moment dat het donker wordt, zodat ze niet de hele dag al hoeven te branden. Met een timer kun je het energieverbruik nog meer reguleren, want daarmee geef je aan wanneer de verlichting weer uit moet gaan en blijven ze niet onnodig branden.

Gebruik professionele sfeerverlichting

Als je alles uit je evenement wil halen, bezuinig dan niet op de sfeerverlichting. Kies voor professionele lichtsnoeren en prikkabels van hoogwaardig, weersbestendig rubber. De flexibele kabels zorgen er voor dat je ze gemakkelijk langs gevels kan hangen, maar ook rondom bomen en lantaarnpalen kan bevestigen. Zo tover je het hele gebied om in een sprookjesachtig tafereel. Om het nog mooier te maken, is professionele verlichting zelfs aan elkaar te koppelen. Hierdoor heb je niet overal stroompunten nodig. Eén stekker en stopcontact is voldoende om een heel terrein magisch te verlichting. Bovendien geeft dat koppelen van de lichtsnoeren je nog een extra creatieve mogelijkheid. Zo kun je witte lampjes gebruiken rondom kraampjes, maar tussendoor afwisselen met kleur. Creëer speciale zones door met kleuren te spelen of ga voor een regenboog. Alles kan en is zeker energiezuinig.

Verlichting voor ieder evenement

Maak van ieder evenement in Leusden en omstreken een magisch evenement door gekleurde of juist warm witte sfeerverlichting eraan toe te voegen. Van de straatbarbecue tot aan zomerfeesten en personeelsbijeenkomsten; voor iedere gelegenheid heeft lichtsnoerbuiten.com een oplossing van magisch licht. Door een evenement te verlichten met deze verlichting ontstaat er een sfeer die door niemand snel vergeten zal worden. Je hoeft eigenlijk alleen te kiezen of je voor bolvormige lampjes gaat of juist voor kleine twinkellichtjes. En dan natuurlijk nog welke kleur het beste past bij je evenement. Met deze professionele lichtsnoeren wordt het sowieso magisch.

Dit artikel wordt aangeboden door een externe redactie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie