'Mijzelf inzetten voor andere mensen en het leren kennen van die verschillende mensen is mijn tweede natuur.'
'Mijzelf inzetten voor andere mensen en het leren kennen van die verschillende mensen is mijn tweede natuur.' Carlos Genders
Raadgever

Even voorstellen: Anna-Christina Schulenburg

22 januari 2022 om 08:23 Politiek

LEUSDEN In de rubriek Raadgever komt elke week een ander raadslid aan het woord over een zelfgekozen item. Deze week stelt VVD kandidaat-raadslid Anna-Christina Schulenburg zich voor.

,,Fight for the things you care about, but do it in a way that will lead others to join you”, Ruth Bader Ginsburg, voormalig Rechter in het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten.”

,,Mijn naam is Anna-Christina en ik ben op 23 maart 1989 in de VS geboren. Door het beroep van mijn vader is mijn familie vaak verhuisd. Dit is een traditie die ik in mijn leven heb voortgezet. Ik heb in Schotland gestudeerd voor mijn Bachelor met tussendoor stages in Brussel en Jeruzalem. Na deze geweldige ervaringen ben ik vertrokken naar het bruisende Londen voor mijn Master in International Management in the Middle East and North Africa. Door een leuk toeval ben ik in 2014 in Nederland terechtgekomen.”

PITTORESK ,,Voor mij was dit perfect, omdat ik van zeilen houd en in Nederland is er meer dan genoeg wind en water te vinden. Ik heb mijn thuis gevonden in Amersfoort waar ik met mijn toen nog gebrekkige Nederlands lid ben geworden van de Rotary (RAYA). Ik geniet enorm van de tijd met de club en alle projecten die wij hebben opgezet. Mijn absolute favorieten zijn de escaperooms die wij hebben bedacht. Mijn weg naar Leusden begon bij een stoplicht in Amersfoort waar ik mijn geweldige vriendje Marc, een geboren en getogen Leusdenaar, ben tegengekomen. Spoel één jaar door en opeens woonde ik samen met Marc in het pittoreske Leusden.”

STADSKIND ,,Het was voor mij als stadskind wel even wennen om in een sereen dorp te wonen, maar door de heerlijke wandelingen door Den Treek en langs het Valleikanaal was ik binnen no time verliefd op Leusden, zijn verschillende inwoners en natuurlijk de prachtige natuur. Ondertussen hebben wij een huis gekocht en ons geweldige zoontje Arthur mogen verwelkomen. 

Mijn Leusdense wortels zijn lekker aan het groeien en ik ben niet van plan hier snel weg te gaan. Dit samen met het feit dat mijzelf inzetten voor andere mensen en het leren kennen van die verschillende mensen mijn tweede natuur is. Hier viel bij mij het kwartje: dit is iets wat ik graag in de gemeenteraad in Leusden wil voortzetten.”

,,Wij zien de toekomst van onze familie in Leusden en daarom wil ik mij inzetten voor Leusden. Zodat Leusden goed blijft en nog beter wordt in de toekomst. Zowel qua omgeving maar ook met alle mogelijkheden met betrekking tot sport, vrije tijd en de gemeenschapszin met al z’n verenigingen en vrijwilligerswerk en de handen uit de mouwen mentaliteit. In mijn aanpak, zowel privé als ook zakelijk ben ik een betrouwbare doorzetter die niet eerder rust dan als alles af is. Met passie en een goede portie humor ga ik alle uitdagingen graag aan. Deze krachten wil ik in de gemeenteraad benutten om mijn steentje bij te dragen aan een mooie toekomst voor het pittoreske Leusden.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie